Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid

19 oktober 2021

Rollators vergelijken, welke is het beste voor u?

Wanneer het lopen moeilijker gaat dan gebruikelijk en u graag een wandeling wilt maken, is een rollator een goed hulpmiddel ter ondersteuning. Hoe weet u nu welke rollator het beste is voor u en uw situatie? Wij leggen u graag uit hoe rollators vergelijken het beste werkt.

Welke vragen moet ik stellen?

Rollators vergelijken kan alleen als uw eigen situatie duidelijk is. Hiermee bedoelen we met name, dat u weet waar de rollator aan moet voldoen en waar deze u bij moet ondersteunen. Dit zijn dan ook wellicht de 2 belangrijkste vragen die u moet stellen naar uzelf of een dierbare. Hieronder geven we een aantal voorbeeldvragen:

  • Hoelang bent u?
  • Wat is uw gewicht?
  • Gaat u de rollator binnen, buiten of beide gebruiken?
  • Gaat u de rollator vaak in de auto tillen?
  • Hoe zwaar mag de rollator maximaal zijn?
  • Welke kleur wilt u?

Nadat u deze vragen heeft gesteld, is het mogelijk om een goede selectie te maken zodat het vergelijken van rollators een stuk makkelijker gaat. Als u ons assortiment rollators bekijkt, kunt u de filters aanklikken welke van toepassing zijn. Na het aanvinken van de filters die van toepassing zijn in uw situatie, krijgt u een selectie rollators die het beste bij uw past. 

Selectie rollators

Nadat u de selectie rollators op uw scherm heeft, kan het vergelijken van de rollators beginnen. Een prijsfactor kan belangrijk zijn in de definitieve keuze of wellicht de vorm van de rollator. Onder de naam van de rollator, heeft u een knopje met ‘vergelijk’. Zodra u deze bij 2 of meer heeft aangevinkt, kan het vergelijken van de rollators beginnen. U krijgt alle specificaties van de rollators naast elkaar te zien, zodat u alles in een duidelijk overzicht heeft. U kunt tot maximaal 5 rollators tegelijk met elkaar vergelijken.

Komt u er niet helemaal uit?

Uiteraard kan het zijn dat u het prettig vindt om geadviseerd te worden door een specialist. Wij hebben verschillende specialisten in ons bedrijf, welke u van passend advies kan voorzien omtrent uw situatie. U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »