Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid

Door Gillian, 26 maart 2022

Silverline technologie in één oogopslag

Gezondheidsbescherming is een belangrijk aspect van de dagelijkse hygiëne. De gepatenteerde Silverline technologie helpt u daarbij. De zilverdeeltjes die in het materiaal zijn aangebracht, hebben een antibacteriële werking die ook actief is tegen multiresistente MRSA-kiemen. 99,9 procent van de kiemen en ziekteverwekkers wordt op betrouwbare wijze vernietigd. De SilverLine technologie voorkomt dus actief bacteriële infecties.

• Materiaal speciaal ontworpen voor zwaar gebruik

• Verminderde oppervlaktespanning stoot water en vuil af, vergelijkbaar met het lotuseffect

• Kras- en schuurbestendig, huidvriendelijk en zeer gemakkelijk schoon te maken soft-touch oppervlak

• Materiaal bevat ook zilverdeeltjes. In een vochtige omgeving komen zilverionen vrij die de bacteriën vernietigen die zich aan het oppervlak hechten.

• 99,9 procent van de kiemen en ziekteverwekkers worden zo op betrouwbare wijze vernietigd

• Actieve werking ook tegen multiresistente MRSA kiemen

Voorbeeld van het lotuseffect

Links, de zilverionen ingebed in het materiaal, die een doeltreffende bescherming vormen tegen bacteriën. Rechts het lotuseffect, waarbij vocht afdruipt zonder resten achter te laten en zo vervuiling voorkomt.
De combinatie van deze twee vormt het hart van de SilverLine technologie.

Optimale gezondheidbescherming

Biologie en technologie, in het kort: bionica. Dat betekent dat je een voorbeeld moet nemen aan de professionals. Want als je goed kijkt, ontdek je overal in de natuur wezens of stoffen die worden gekenmerkt door unieke, uiterst nuttige eigenschappen. Wat de natuur ons toont, brengen onze deskundigen over op de technologie. Gepatenteerde SilverLine technologie, lotuseffect: Bij de ontwikkeling van onze producten vertrouwen wij op innovatieve materialen en intelligente technologieën naar het voorbeeld van de natuur - en maken zo de dagelijkse bescherming van uw gezondheid nog gemakkelijker en comfortabeler voor u.

SilverLine technologie is een gezamenlijke ontwikkeling van DIETZ SmartCare en het Fraunhofer Instituut voor Chemische Technologie.

Antibacterieel door zilverionen

Met behulp van geavanceerde additieve technologie slaagde het Fraunhofer-instituut erin zilverdeeltjes in het kunststof materiaal in te bedden. Hierdoor wordt een antibacteriële werking bereikt die ook actief is tegen multiresistente MRSA-kiemen en bacteriële infecties voorkomt. 99,9 procent van de kiemen en ziekteverwekkers worden betrouwbaar vernietigd. Op deze manier ondersteunen de SilverLine toiletverhogers, badliften, douchestoelen en douchekrukken van DIETZ SmartCare actief uw gezondheidsbescherming.

De natuur als voorbeeld

De oppervlakte- en materiaalstructuur van onze DIETZ SmartCare producten is water- en vuilafstotend - vergelijkbaar met het lotuseffect, dat het parelen van waterdruppels op de bladeren van de lotusbloem beschrijft. Vuildeeltjes blijven gebonden in het water, hechten zich niet aan het productoppervlak en worden gewoon met het water weggespoeld.

Dat betekent: actieve bescherming van de gezondheid door SilverLine technologie.

Producten in de Silverline technologie:

Douche

Douchekruk Tayo Silverline

Toilet

Toiletverhoger Smartfix Silverline

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »