Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid

Door Gillian, 10 oktober 2022

Zijn witte wandbeugels wel zo handig?

Met de voorkennis dat de meeste badkamers voorzien zijn van witte tegels, hebben wij ons zelf de vraag gesteld of witte wandbeugels wel zo handig zijn. Zeker met het oogpunt op veiligheid in de badkamer, waar over het algemeen de meeste ongelukken in huis gebeuren. Een wandbeugel wordt namelijk juist geplaatst om de veiligheid in de badkamer te vergroten.

Maar dan de vraag...

Zijn witte wandbeugels wel zo handig?

Het plaatsen van de wandbeugel doen we juist met veiligheid in onze gedachten. Op het moment dat we spreken over witte wandbeugels op een witte muur, kan de beugel wegvallen. Voor het uiterlijk in de badkamer kan dit positief zijn, echter bij bepaalde situatie(s) is juist het aftekenen van de muur positief voor de veiligheid. Doordat bijvoorbeeld een grijze wandbeugel van Etac meer van de muur aftekend, wordt er sneller naar de wandbeugel gegrepen. Uiteraard geldt dit ook andersom, een grijze muur t.o.v grijze muurbeugels is ook niet bevorderlijk voor de veiligheid.

In bovenstaande afbeelding ziet u een voorbeeld hoe een grijze wandbeugel afspiegelt van de witte muur.

In bovenstaande afbeelding zien we hoe de witte muurbeugel afspiegelt van de antraciete muur.

Deze blog hebben we gemaakt na aanleiding van een vraag die ons te binnen is geschoten tijdens een product demonstratie van één van onze leveranciers. Het team van Zonfo heeft de intentie om hulpmiddelen toegankelijker te maken met de juiste uitleg. Nu u dit gelezen heeft, zijn wij uiteraard benieuwd wat uw mening is. Heeft u vragen over veiligheid in de badkamer en wat u daar zelf aan kunt doen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, liever gelijk bestellen om uw badkamer of toiletruimte veiliger te maken? Dat kan via de volgende pagina: Veiligheid.

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »