Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Mühle Sta op bed Mobilia Casa Plus
  • Sta op bed Mobilia Casa Plus
  • 6.295,00
    Niet op voorraad
    Incl. BTW

Sta op bed Mobilia Casa Plus

Beschrijving
Ons zorgbed Mobilia, dat u in zittende en staande positie kunt brengen, is een thuis- en particulier zorgbed dat de mobiliteit van de verzorgde persoon vergroot en verbetert dankzij het elektrisch draaibare ligvlak. Het draaibare ligvlak en de opstahulp van het verpleegbed maken het voor de patiënt gemakkelijker om uit het draaibare bed op te sta...

Ons zorgbed Mobilia, dat u in zittende en staande positie kunt brengen, is een thuis- en particulier zorgbed dat de mobiliteit van de verzorgde persoon vergroot en verbetert dankzij het elektrisch draaibare ligvlak. Het draaibare ligvlak en de opstahulp van het verpleegbed maken het voor de patiënt gemakkelijker om uit het draaibare bed op te staan en naar behoefte een zittende houding in bed aan te nemen.

Wilt u het Mobilia Casa Plus bed proberen of test liggen? U kunt vrijblijvend langskomen in onze showroom (gevestigd in Houten), waar het bed klaar staat voor demonstratie 


Het bed Mobilia sit-to-stand is ontwikkeld om te voldoen aan de speciale eisen van patiënten die de hoogste zorg nodig hebben, zowel thuis als in het ziekenhuis. Dankzij het handmatig of elektrisch draaibare ligvlak krijgt de patiënt of bewoner een deel van zijn zelfstandigheid terug en wordt actieve en passieve mobilisatie bevorderd.

Volledig gemotoriseerd ligvlak

Het ligvlak van het mobilia-verpleegbed draait volledig gemotoriseerd uit het verpleegbed, zodat de patiënt aan de rand van het bed zit en het ligvlak optioneel volledig gemotoriseerd omhoog kan worden gebracht ter ondersteuning bij het opstaan. Het mobilia-draaibed maakt het dus gemakkelijk om uit bed te stappen en in het verpleegbed te gaan zitten. In deze zitpositie is het mogelijk om zelfstandig te eten, te lezen, TV te kijken of zelfs bezoek te ontvangen, afhankelijk van de gezondheidstoestand.

Met de verschillende functies van het zit-sta-bed is het mogelijk om langer in de woning of privé-omgeving te blijven, omdat het mogelijk is zelfstandig of met ondersteuning op te staan en te gaan liggen.

Ontzorgt en ontlast

Het bed mobilia e plus is een grote hulp en verlichting voor de verzorger. Het helpt de zorgactiviteiten voor zorgdiensten of ook de verzorgende familieleden te vereenvoudigen en mantelzorgers te ontlasten. Het maakt langere zorg in huis, privé of persoonlijke omgeving mogelijk. Het is gemakkelijk te bedienen en biedt extra veiligheid door de vergrendelingsfunctie van de handbediening.

Het roterende bed mobilia, met zijn roterende ligvlak, beschikt over verschillende functies en heeft alle verstelmogelijkheden van een normaal verpleegbed. Zo zijn ook de rug-, boven- en onderbeensteun en de hoogteverstelling mogelijk zoals bij een standaard verpleegbed. Door het extra draaibare ligvlak van het verpleegbed, in combinatie met de volledig gemotoriseerde opstahulp, biedt dit verpleegbed beslist de optimale oplossing voor de meest uiteenlopende verpleegbehoeften, bijv. voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit, voor mensen met de ziekte van Parkinson of spieratrofie, ongevalpatiënten of zelfs patiënten met een beroerte, enz.

Productspecificaties

Aanwezig in showroom
Ja
Het maximale gebruikersgewicht wat is toegestaan op het product.
Gebruikersgewicht
tot 100 kg
Veilige werklast
tot 135 kg
Ligvlak
90 x 200 cm
Hoogteverstelling
48 - 88 cm
Zijhekken
Optioneel mee te bestellen
Rotatie
Aan beide zijden (instelbaar)
Wielmaat
100mm
Remmen
Enkelwielslot

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »