Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
TekVor Zorgbed Ecofit S
  • Zorgbed Ecofit S
  • 1.395,00
    Op voorraad
    Incl. BTW

Zorgbed Ecofit S

Beschrijving
Het zorgbed Ecofit S is speciaal ontwikkeld voor de thuiszorg en biedt een hoog comfort en functionaliteit. Het bed is eenvoudig verstelbaar door gebruik van de afstandsbediening, deze is voor zowel de gebruiker als de verzorgende makkelijk te bedienen. Voor gebruiker en verzorgende Het bed Ecofit S heeft een hoogteverstelling tussen de 38,5 cm en...

Het zorgbed Ecofit S is speciaal ontwikkeld voor de thuiszorg en biedt een hoog comfort en functionaliteit. Het bed is eenvoudig verstelbaar door gebruik van de afstandsbediening, deze is voor zowel de gebruiker als de verzorgende makkelijk te bedienen. 

Voor gebruiker en verzorgende

Het bed Ecofit S heeft een hoogteverstelling tussen de 38,5 cm en 81 cm. Hierdoor kan de gebruiker makkelijk in bed stappen en ook makkelijk uitstappen. Voor de (thuis)zorg is de werkhoogte prettig, doordat het bed exclusief matras tot 81 cm hoogte kan. 

Het ruggedeelte heeft een verstelling van 0º tot 70º, het voetgedeelte heeft een hoekverstelling van 0º tot 30º. Mocht er behoefte zijn vanuit de gebruikers of thuiszorg voor trendelenburg, dit is optioneel te kiezen bij het zorgbed Ecofit S.

Veiligheid

Het bed is voorzien van een 24-volt voeding, echter bij stroomstorting wilt u dat het bed in noodgevallen altijd omlaag kan. Het bed is voorzien van een nooddaalfunctie via een 9 volt batterij.

Eenvoudig te reinigen

Het zorgbed Ecofit S is voorzien van een 4-delig stalen ligvlak met een afmeting van 90 x 200 cm. Het hoofd- en voeteneinde is voorzien van matrasbeugels, hierdoor kan het matras niet van het bed glijden. De metalen delen zijn gepoedercoat gelakt in de kleur: parel donkergrijs. Hierdoor is het bed eenvoudig te reinigen, wanneer dat nodig is.

Aflevering en montage

Bij het bestellen van het hoog-laag bed heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor bezorging zonder of met montage. Mocht u kiezen voor bezorging zonder montage, dan krijgt u het bed geleverd in een pakket. Montage door mensen zelf duurt gemiddeld tussen de 20 en 30 minuten.

Meer informatie

  • Voldoet aan IEC 60601-2-52
  • Basis-UDI-DI: 426067976TVC-BE-BiB-ULBTA
  • Beschermingsklasse IPX 4

Productspecificaties

Het maximale gebruikersgewicht wat is toegestaan op het product.
Gebruikersgewicht
tot maximaal 185 kg
Werkbelasting
tot maximaal 220 kg
Geschikt voor matrassen
90 x 200 en maximaal 21 cm hoogte
Rugdeel verstelling
0 tot 70º
Voetdeel verstelling
0 tot 30º
Elektrische hoogteverstelling
Ja
Minimale hoogte lattenbodem
38,5 cm
Maximale hoogte lattenbodem
81 cm
Binnenlengte
201,5 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »