Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Mobeli Mobiele wandbeugel met zuignappen
  • Wandbeugel met zuignappen
  • 132,95
    Backorder
    Incl. BTW

Mobiele wandbeugel met zuignappen

Beschrijving
De muurbeugel met zuignap is de ideale en meest betrouwbare oplossing wanneer u niet kunt of wilt boren. De muurbeugels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een zeer hoge kleefkracht (zuignap diameter 120 mm). Eenvoudig te bevestigen in slechts 1 minuut op een glad, niet-poreus en vlak oppervlak. Om te verwijderen, drukt u gewoon op de ...

De muurbeugel met zuignap is de ideale en meest betrouwbare oplossing wanneer u niet kunt of wilt boren. De muurbeugels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een zeer hoge kleefkracht (zuignap diameter 120 mm). Eenvoudig te bevestigen in slechts 1 minuut op een glad, niet-poreus en vlak oppervlak. Om te verwijderen, drukt u gewoon op de ontgrendeling en tilt u de wandbeugel op. De beugel is eenvoudig te demonteren en overal mee naartoe te nemen.

Let op

Het is belangrijk dat u zich houd aan het maximale gebruikersgewicht, zoals vermeld is op de wandbeugel. Deze beugels bieden een ondersteuning van de natuurlijke beweging en zijn niet ontworpen om het volledige lichaamsgewicht te dragen.

Veiligheidsindicator biedt zekerheid

De Mobeli® wandbalken worden geleverd met een veiligheidsindicator. Dit is een revolutionaire ontwikkeling die permanent de vacuümpositie en daarmee de kleefkracht meet en controleert. Zodra de veiligheidsindicator op de beugel omhoog komt, moet de beugel weer worden vastgezet. Een veilig gevoel! Ook zeer geschikt voor mensen met een verminderd gezichtsvermogen, want de veiligheidsindicator is goed te voelen wanneer het vacuüm wegvalt.

Hoogste technische eisen

De Mobeli® mobiele wandbeugel is getest volgens de huidige ISO 17966: 2016 norm voor medische hulpmiddelen. In de categorie mobiele wandbeugels is het een vereiste dat mobiele wandbeugels voorzien zijn van een veiligheidsindicator en tevens een zichtbare restcapaciteit overhouden. De Mobeli® wandbeugels zijn de enige mobiele wandbeugels ter wereld die aan deze hoogste technische eisen voldoen.

 

Meer informatie

Via de volgende link kunt u de handleiding inzien: Gebruiksaanwijzing wandbeugel met zuignap

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door u

Mobeli Wandbeugel met zuignappen
MobeliWandbeugel met zuignappen
Op voorraad

Deliverytime

124,95 Incl. BTW
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »