Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
MultiMotion Rolstoel M1 Plus
  • Rolstoel M1 Plus
  • 199,00
    Backorder
    Incl. BTW

Rolstoel M1 Plus

Web-only
Beschrijving
Als u op zoek bent naar een rolstoel, welk van alle gemakken is voorzien en niet te duur is. Dan heeft u aan de rolstoel M1 Plus de perfecte keuze. Door de afneembare achterwielen en afneembare voetsteunen, kan de rolstoel in vrijwel elke auto worden meegenomen, waardoor u weer makkelijker mobiel bent en kunt genieten van meer vrijheid. Door de in ...

Als u op zoek bent naar een rolstoel, welk van alle gemakken is voorzien en niet te duur is. Dan heeft u aan de rolstoel M1 Plus de perfecte keuze. Door de afneembare achterwielen en afneembare voetsteunen, kan de rolstoel in vrijwel elke auto worden meegenomen, waardoor u weer makkelijker mobiel bent en kunt genieten van meer vrijheid.

Door de in hoogte verstelbare duwhandgrepen kan de begeleider zonder een gebogen rug de rolstoel vooruitduwen, waardoor dit ook minder kracht kost. De hoogte van de grepen zijn verstelbaar tussen de 91 en 101 cm.

Makkelijk mee te nemen

De rolstoel M1 Plus is een rolstoel welk makkelijk mee te nemen is. Door de grote achterwielen met een druk op de knop te verwijderen en de voetsteunen met een enkele handeling van de rolstoel te halen zijn, houdt u slechts een klein pakketje over om mee te nemen in de auto of om op te bergen. Niet alleen wordt de rolstoel M1 Plus kleiner door de wielen en voetsteunen eraf te halen, het scheelt ook in het gewicht wat u moet tillen.

Tip: verhoog het zitcomfort

Ondanks dat de rolstoel M1 Plus van alle gemakken is voorzien, wordt er niet standaard een rolstoelkussen bij geleverd. Hierdoor kan het zitcomfort voor sommige mensen niet optimaal zijn. Om optimaal te genieten van de rolstoel, geven wij de tip om er een rolstoelkussen bij aan te schaffen. Deze is eenvoudig mee te bestellen, via de bundel hieronder of u kunt deze los in de bestelling plaatsen via deze link.

Duw comfortabeler

In tegenstelling tot veel rolstoelen in deze prijsklasse, heeft de M1 Plus in hoogte verstelbare duwhandgrepen. Deze zijn in hoogte verstelbaar van 91 tot 101 cm, waardoor het lopen met een kromme rug achter de rolstoel minder tot niet meer gebeurd. Dit is niet alleen beter voor uw rug tijdens het duwen, het duwt ook prettiger en lichter.

Wilt u graag weten welke zitbreedte het beste is voor u? Bekijk dan ons bericht waarin wij uitleggen hoe u het beste de zitbreedte kunt bepalen. Komt u er onverhoopt toch niet helemaal uit? Dan kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice over de rolstoel M1 Plus.

Productspecificaties

Aanwezig in showroom
icon-no-circle-fill
Dit is de algemene garantie op het product, zonder slijtage onderdelen. Voor exacte garantie, bekijk de gebruiksaanwijzing van het product.
Garantie
2 jaar
Wanneer een product opvouwbaar is, is deze makkelijker mee te nemen.
Opvouwbaar
icon-yes-circle-fill
Het gewicht van het product.
Gewicht
18,5 kg
Het maximale gebruikersgewicht wat is toegestaan op het product.
Gebruikersgewicht
tot 125 kg
Zitbreedte(s)
45 of 50 cm
Zitdiepte
42 cm
Zitdiepte verstelbaar
icon-no-circle-fill
Zithoogte
48 cm

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Eva Birlain Broodtaerts op 26 Augustus 2022
    verstelbare handvaten, rijdt supervlot, heel gemakkelijk om mee te nemen in auto
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door u

MultiMotion Rolstoel M1 Plus
MultiMotionRolstoel M1 Plus
Op voorraad

Deliverytime

199,00 Incl. BTW
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »