Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Drive Rolstoel Litec 2G Plus
  • Rolstoel Litec 2G Plus
  • 389,00
    Backorder
    Incl. BTW

Rolstoel Litec 2G Plus

Beschrijving
De rolstoel Litec 2G Plus van Drive Medical wordt standaard met vele accessoires geleverd, waar u in het alledaagse gebruik veel profijt van heeft. Zo wordt deze rolstoel standaard geleverd met anti-kiepsteunen, verstelbare rugsteun, een zitkussen, een gordel en verstelbare armleggers in hoogte en diepte verstelbaar. Bent u op zoek naar de Litec 2G...

De rolstoel Litec 2G Plus van Drive Medical wordt standaard met vele accessoires geleverd, waar u in het alledaagse gebruik veel profijt van heeft. Zo wordt deze rolstoel standaard geleverd met anti-kiepsteunen, verstelbare rugsteun, een zitkussen, een gordel en verstelbare armleggers in hoogte en diepte verstelbaar. Bent u op zoek naar de Litec 2G, maar bent u toch van plan om deze accessoires erbij aan te schaffen? Dan is het ‘Plus’ model de betere keuze voor u. 

Handig in gebruik

Met de Litec 2G Plus rolstoel bent u direct compleet voorzien. Door de vele instelmogelijkheden is de rolstoel volledig in te stellen naar de gebruiker en begeleider. Hierdoor is de Litec ideaal voor alle soorten gebruik en biedt deze ondersteuning voor vele situaties. Of u nu een dagje uit gaat of vaker met de rolstoel op pad gaat, deze rolstoel ondersteund u wanneer dat nodig is.

Lichtgewicht rolstoel

De Litec 2G Plus is een lichtgewicht rolstoel met een totaalgewicht van 16,1 kg. Echter is het gewicht nog verder omlaag te brengen, wanneer u de stoel in de auto wilt vervoeren. De wielen zijn eenvoudig afneembaar door het gebruik van quick-release assen, door middel van een druk op de knop neemt u de wielen van de Litec af. Verder kunt u de voetsteunen eenvoudig verwijderen van de rolstoel door een hendel. Zo blijft er een transportgewicht van slechts 11,6 kg over. 

Bent u op zoek naar een rolstoel die lichter en kleiner is voor in de auto? Kijkt u dan eens naar de rolstoel D-Lite 24”.

VVR-geschikt

Wanneer de rolstoel Litec 2G Plus als vervangende zitplaats dient, als de overstap naar een vaste zitplaats tijdens het vervoer niet lukt, moet deze gekeurd zijn. De rolstoel Litec 2G Plus is geschikt voor gebruik in de rolstoeltaxi en voldoet aan ISO 7176-19 (crashtest). Dit is voor de chauffeur te herkennen aan de 4 ‘taxi haaksymbolen’ die te vinden zijn op het frame.

Wat zit er in de doos bij levering?

  • 1x rolstoel Litec 2G Plus inclusief accessoires
  • 1x zitbekleding
  • 1x rugbekleding
  • 1x gebruiksaanwijzing

Onderhoud aan de rolstoel Litec 2G Plus

De rolstoel dient geregeld nagekeken te worden, veel van dit werk kunt u eenvoudig zelf doen. Denk aan bijvoorbeeld het controleren of alle bouten en moeren wel vast genoeg zitten, de remmen goed functioneren en om de rolstoel schoon te maken wanneer deze vies is. Echter raden wij u aan om de rollator eens per jaar te laten controleren door ons. Dit is goed voor de rolstoel, maar ook voor uw garantie.

Garantie op de rolstoel Litec 2G Plus

Op de Litec 2G Plus heeft u 24 maanden (2 jaar) garantie die in gaat vanaf het moment dat u de rolstoel heeft ontvangen. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen niet binnen de garantie. Tenzij de slijtage een gevolg is van een fabricage fout bij de rolstoel Litec 2G Plus

Productspecificaties

Aanwezig in showroom
Ja
Het maximale gebruikersgewicht wat is toegestaan op het product.
Gebruikersgewicht
tot 125 kg
Zitbreedte(s)
38, 42, 46 of 50 cm
Zithoogte
46 tot 51 cm
Rugleuning hoogte
42 tot 46 cm
Lengte
106,5 cm
Breedte
64 cm
Hoogte
89,5 - 98,5 cm
Afneembare voetsteunen
Ja

Reviews

4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: PvB op 31 December 2021
    Goed advies gehad, goede rolstoel en zeer goede service. Kortom: zeer tevreden.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door u

Drive Rolstoel Litec 2G Plus
DriveRolstoel Litec 2G Plus
Op voorraad

Deliverytime

359,00 Incl. BTW
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »