Deskundig en persoonlijk advies
Nazorg en garantie op alle producten
Direct contact met specialist
Webshop KeurmerkKlantenservice
0
0

Rollz Parkinson rollator Motion Rhytm

Productomschrijving
De rollator Motion Rhytm is geschikt voor een ieder met een neurologische aandoening, zoals Parkinson. Dit is echter geen standaard Parkinson rollator. De cues op de Motion Rhytm zijn te horen, voelen en zien. De combinatie van deze signalen zijn volledig instelbaar, zodat een ieder zich goed voelt bij het gebruik. Smart Cue Control De snelheid e...

De rollator Motion Rhytm is geschikt voor een ieder met een neurologische aandoening, zoals Parkinson. Dit is echter geen standaard Parkinson rollator. De cues op de Motion Rhytm zijn te horen, voelen en zien. De combinatie van deze signalen zijn volledig instelbaar, zodat een ieder zich goed voelt bij het gebruik.

Smart Cue Control

De snelheid en de combinatie van de cues zijn volledig aan te passen naar de gebruiker, dit kan zowel via de module op de rollator Motion Rhytm, als via de app op de smartphone gedaan worden. Echter kan er via de app ook nog de intensiteit, duur en de voorspelbaarheid worden ingesteld. Dit kan door de gebruiker zelf gedaan worden, maar dit kan ook worden gedaan door de therapeut die betrokken is bij de persoonlijke situatie van de gebruiker. Op deze manier is deze Parkinson rollator ideaal, ook bij een trainingsschema.

Gewenning voorkomen

Door de app te gebruiken van Rollz, zijn de cues nog persoonlijker af te stellen op de rollator Motion Rhytm. Sommige gebruikers raken na verloop van tijd gewend aan de cues die zijn ingesteld. Dit resulteert dat ze de cues nog wel waarnemen, maar er niet meer op reageren.

Om dit probleem op te vangen, kunnen de toonhoogte en de activering van de cues met elkaar worden gemixt, zo wordt er een willekeurig patroon gecreëerd, waardoor gewenning kan worden voorkomen.

Extra opties

De Parkinson rollator Motion Rhytm kan worden geleverd met twee extra lasers. Het nemen van een bocht wordt makkelijker door de projectielijnen die naar links of rechts wijzen. Sommige Parkinson patiënten hebben last van destinatie, dit houdt in dat degene steeds harder gaat lopen. De Motion Rhytm kan worden uitgerust met sleepremmen, zodat de snelheid onder controle wordt gehouden en de veiligheid wordt vergroot.

De Rollz Motion rollator staat bekend als een rollator en rolstoel in 1, echter is de Motion Rhytm dit niet. Het rolstoelpakket wordt er standaard niet bijgeleverd, echter biedt dit pakket de mogelijkheid om de rollator Rhytm binnen 30 seconden om te bouwen van en naar een rolstoel. Dit is ideaal voor wanneer de gebruiker moe is van het lopen en verder geduwd wilt worden.

 

Meer informatie

Via de volgende link kunt u de handleiding inzien: Gebruiksaanwijzing Motion Rhytm

Wat zit er in de doos bij levering?

  • 1x rollator Motion Rhytm
  • 1x zitkussen
  • 1x bagagetas
  • 2x verstelgrepen
  • 1x handleiding

Productspecificaties

Dit is het totale gewicht van het product inclusief accessoire(s).
Gewicht
11,6 kg
Dit is het maximale gewicht wat toelaatbaar is op het product.
Gebruikersgewicht
tot maximaal 125 kg
Dit is de minimale en maximale hoogte van de handgrepen
Hoogte handgrepen
87 - 98 cm (traploos instelbaar)
Dit is de hoogte van de zitting, vanaf de grond gemeten
Zithoogte
55 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent door u bekeken

Rollz Rollator Motion Rhytm
RollzRollator Motion Rhytm
Op voorraad

Deliverytime

€1.295,00 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »