Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
Bezoek onze showroom
0
0
Gratis verzending vanaf €50,-
Niet goed? Geld terug
28 dagen retourbeleid
MultiMotion Dubbel opvouwbare rollator Double
  • Rollator Double
  • 144,95
    Backorder
    Incl. BTW

Dubbel opvouwbare rollator Double

Beschrijving
De rollator Double is een uitstekend mobiliteitshulpmiddel dat een reeks voordelen biedt aan degenen die hulp nodig hebben bij het lopen. Een van de belangrijkste voordelen van deze rollator is het dubbele opvouwbare ontwerp, waardoor hij ongelooflijk gemakkelijk in de auto kan worden meegenomen of opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. Met de...

De rollator Double is een uitstekend mobiliteitshulpmiddel dat een reeks voordelen biedt aan degenen die hulp nodig hebben bij het lopen. Een van de belangrijkste voordelen van deze rollator is het dubbele opvouwbare ontwerp, waardoor hij ongelooflijk gemakkelijk in de auto kan worden meegenomen of opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. Met de rode clips op de voorwielen kunt u het vouwmechanisme moeiteloos ontgrendelen en de rollator extra laag opbergen.

De ergonomisch gevormde duwhandvatten zijn een ander opvallend kenmerk van deze rollator, waardoor hij comfortabel en gemakkelijk te gebruiken is. Met de drukknoppen aan de buitenkant van de rollator kunt u de hoogte van de handvatten aanpassen voor een perfecte pasvorm, zodat u comfortabel achter de rollator kunt lopen. Al met al is de rollator Double een zeer veelzijdig en praktisch mobiliteitshulpmiddel dat een reeks voordelen biedt aan degenen die hulp nodig hebben bij het lopen.

Optioneel: Luxe tas

Wilt u de standaard zwarte tas vervangen voor een wat luxer afgewerkte versie? Deze tas is voorzien van reflectoren en is iets groter dan de standaard meegeleverde tas. Wilt u deze tas bekijken? Luxe tas voor Multi-Motion rollator.

Productspecificaties

Aanwezig in showroom
Ja
Dit is de algemene garantie op het product, zonder slijtage onderdelen. Voor exacte garantie, bekijk de gebruiksaanwijzing van het product.
Garantie
24 maanden (2 jaar)
Het gewicht van het product.
Gewicht
6,8 kg
Wanneer een product opvouwbaar is, is deze makkelijker mee te nemen.
Opvouwbaar
Ja
Het maximale gebruikersgewicht wat is toegestaan op het product.
Gebruikersgewicht
tot 113 kg
De aanbevolen gebruikerslengte voor het product.
Gebruikerslengte
160 - 180 cm
Hoogte handgrepen
82 tot 94 cm
Gebruik
Buiten en binnen
Remkabels in frame
Nee

Reviews

4.5 / 5Based on 4 reviews
  • 3 / 5
    Gepost door: Egbert Euverink op 29 April 2023
    Te zwaar om in auto te laden
  • 5 / 5
    Gepost door: Gino Wesselman op 27 April 2022
    Snelle levering en vragen worden ook heel snel beantwoord
  • 5 / 5
    Gepost door: Wim Thuis op 4 November 2021
    Mijn oude rollator was stuk op woensdag en meteen een nieuwe besteld en in plaats van de maandag of dinsdag er na hebben ze extra snel gewerkt om de nieuwe rollator met de dikkere wielen gemonteerd en wel al op zaterdag te lev...
    Mijn oude rollator was stuk op woensdag en meteen een nieuwe besteld en in plaats van de maandag of dinsdag er na hebben ze extra snel gewerkt om de nieuwe rollator met de dikkere wielen gemonteerd en wel al op zaterdag te leveren. Ik werd door een zeer vriendelijke medewerker telefonisch op de hoogte gebracht dat hij eerder kwam. Het was uitpakken en de MultiMotion Double met softbanden was binnen 2 minuten gebruiksklaar. Het is een prima aankoop bij een top bedrijf die een tandje bij willen zetten.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken door u

MultiMotion Rollator Double
MultiMotionRollator Double
Op voorraad

Deliverytime

144,95 Incl. BTW
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »