Klantbeoordeling van 9,5 / 10.
Niet goed? Geld terug.
Showroom van 600m2.
Showroom in Houten
0
0
Klantbeoordeling van 9,5 / 10.
Niet goed? Geld terug.
Showroom van 600m2.

Rollator Cristallo

Beschrijving
Robuust, functioneel en comfortabel zijn de 3 woorden waar de rollator Cristallo zich aan laat kenmerken. Hierdoor heeft u meer zekerheid en stabiliteit tijdens het lopen met de Cristallo. De rollator is verder voorzien van meerdere reflectoren rondom voor betere zichtbaarheid en voorzien van 190 / 50 mm banden die lekvrij zijn. U hoeft dus geen banden meer te plakken dankzij deze wielen.Remmen Aan de onderzijde van de handvatten vindt u de remhendels van de rollator. De...

Robuust, functioneel en comfortabel zijn de 3 woorden waar de rollator Cristallo zich aan laat kenmerken. Hierdoor heeft u meer zekerheid en stabiliteit tijdens het lopen met de Cristallo. De rollator is verder voorzien van meerdere reflectoren rondom voor betere zichtbaarheid en voorzien van 190 / 50 mm banden die lekvrij zijn. U hoeft dus geen banden meer te plakken dankzij deze wielen.

Remmen

Aan de onderzijde van de handvatten vindt u de remhendels van de rollator. Deze remhendels hebben een dubbele functie. Zo kunt u de rollator Cristallo tijdens het lopen eenvoudig remmen door de remhendels in te knijpen, dit is bijvoorbeeld handig als u een heuveltje afloopt. Als u wilt gaan zitten op de Cristallo, is het altijd belangrijk dat u de rollator op de parkeerrem zet, dit doet u door de remhendels naar beneden te duwen. Op deze manier kunt u veilig zitten op de rollator Cristallo

Opvouwmechanisme

De rollator Cristallo is voorzien van een vouwmechanisme, waardoor de rollator in te klappen is. Zo kunt u de rollator makkelijk meenemen, wanneer u bijvoorbeeld een dagje weg gaat. Het vouwmechanisme is voorzien van een ‘rode’ hendel, dit voorkomt dat de rollator Cristallo tijdens het lopen spontaan kan inklappen. Dit zorgt ervoor dat de rollator altijd stabiel en vertrouwd blijft tijdens het lopen.

Compleet geleverd

Wanneer u de rollator Cristallo koopt, wordt deze compleet bij u geleverd met alle denkbare accessoires, die nodig zijn voor ondersteuning op elk front. U ontvangt bij levering een mand voor bijvoorbeeld boodschappen, een stokhouder en een dienblad. De rollator Cristallo wordt zo goed als gemonteerd bij u afgeleverd, het enige wat er nog gedaan dient te worden voor u kunt overgaan tot gebruik is de duwhandvatten op de juiste hoogte in te stellen. 

 

Handige informatie

Via de volgende link kunt u de handleiding inzien: gebruiksaanwijzing rollator Cristallo

Via de volgende link kunt u de conformiteitsverklaring inzien: conformiteitsverklaring rollator Cristallo

Onderhoud aan de rollator Cristallo

De rollator Cristallo dient geregeld nagekeken te worden, veel van dit werk kunt u eenvoudig zelf doen. Denk aan het controleren of alle bouten en moeren wel vast genoeg zitten, de remmen goed functioneren of om de rollator schoon te maken wanneer deze vies is. Echter raden wij u aan om de rollator eens per jaar te laten controleren door ons. Dit is goed voor de rollator, maar ook voor uw garantie.

Garantie op de rollator Cristallo

Op de Cristallo heeft u 24 maanden (2 jaar) garantie die in gaat vanaf het moment dat u de rollator heeft ontvangen. Onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn, vallen niet binnen de garantie. Tenzij de slijtage een gevolg is van een fabricage fout bij de rollator Cristallo.

Productspecificaties

Garantie
24 maanden (2 jaar)
De MDR (Medical Device Regulation) is een Europese regelgeving voor medische hulpmiddelen. Het doel van de wetgeving is om te garanderen dat een hulpmiddel veilig te gebruiken is.
MDR
Ja
Als het product aanwezig is in de showroom, kunt u het product komen uitproberen.
Aanwezig in showroom
Nee
Is het product opvouwbaar? Om bijvoorbeeld makkelijk mee te nemen of weg te zetten.
Opvouwbaar
Ja
Dit is het totale gewicht van de rollator.
Gewicht van de rollator
9,3 kg
Dit is de maximale belasting waar het product op getest en gekeurd is.
Gebruikersgewicht
tot 130 kg
Dit is de gebruikerslengte die het beste bij het product te gebruiken is.
Gebruikerslengte
160 - 190 cm
Dit is de minimale en maximale hoogte van de handgrepen.
Hoogte handgrepen
79 - 100 cm (traploos)
Het beoogde gebruik van het product.
Gebruik
Buiten en binnen
Zijn de remkabels weggewerkt in het frame?
Remkabels in frame
Nee

Reviews

4.7 / 5Based on 3 reviews
 • 4 / 5
  Gepost door: fam. van Vemde op 25 Oktober 2021
  Snel geleverd, alleen wel wat zwaar in gebruik...
 • 5 / 5
  Gepost door: Anoniem op 19 Oktober 2021
  Ondanks de langere levertijd door corona, alles netjes ontvangen. We werden wekelijks telefonisch op de hoogte gehouden over de levertijd.
 • 5 / 5
  Gepost door: Milo vandenBergh op 18 September 2021
  Oud en vertrouwd, al jaren dit soort modellen gehad en was na lange tijd aan vervanging toe. Ik ben ontzettend blij met deze rollator en de snelle levering.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Drive Rollator Cristallo
DriveRollator Cristallo

Deliverytime

Op voorraad
€87,00 Incl. BTW
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »