Klantbeoordeling van 8,8 / 10.
Niet goed? Geld terug.
Showroom van 600m2.
Showroom in Houten
0
0
Klantbeoordeling van 8,8 / 10.
Niet goed? Geld terug.
Showroom van 600m2.

Hooglaag bed Mobilia Cura E

Sta op bed
Beschrijving
Het Mobilia Cura zit-sta-bed van Mühle Müller om uw mobiliteit te vergroten. Bent u of een familielid nu afhankelijk van hulp als u in of uit bed wilt komen? Het sta-zit-bed helpt u om weer zelfstandig uit bed te komen, in bed te gaan liggen of een zittende positie aan te nemen. Het maakt ook het werk van de verzorgers makkelijker Het verpleegbed Mobilia Cura is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:Mobilia Cura E - De ligvlakverstelling is elektrisch, de dr...

Het Mobilia Cura zit-sta-bed van Mühle Müller om uw mobiliteit te vergroten. Bent u of een familielid nu afhankelijk van hulp als u in of uit bed wilt komen? Het sta-zit-bed helpt u om weer zelfstandig uit bed te komen, in bed te gaan liggen of een zittende positie aan te nemen. Het maakt ook het werk van de verzorgers makkelijker

Het verpleegbed Mobilia Cura is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:
Mobilia Cura E - De ligvlakverstelling is elektrisch, de draaifunctie van het ligvlak is ook elektrisch.
Mobilia Cura E Plus - De ligvlakverstelling is elektrisch, de draaifunctie van het ligvlak en de sta-op-functie zijn ook elektrisch.

Selecteer de gewenste variant. Let erop dat u bij de Mobilia cura e plus van tevoren moet beslissen of u de uitgang van het verpleegbed aan de rechter- of linkerkant wilt hebben.

Het zit-sta-bed Mobilia Cura wordt gekenmerkt door het schaarhefsysteem voor buitengewone stabiliteit. Bij alle versies kunt u het ruggedeelte en het dijbeen- en ruggedeelte van het Mobilia cura zorgbed elektronisch verstellen met de handbediening. U kunt de hoogte van het verpleegbed ook individueel instellen. Kiest u voor de variant Mobilia Cura E, dan is het ligvlak elektrisch verstelbaar, maar er is geen sta-op-functie. Bij de variant Mobilia Cura E Plus draait u het ligvlak elektronisch en beschikt u tevens over een elektronische opstahulp. Zo helpt het verpleegbed u om uit bed te komen of wanneer u weer in bed wilt gaan liggen. In tegenstelling tot de Cura E is de zitpositie van de Mobilia Cura E Plus verhoogd.

Productspecificaties

Afmeting lattenbodem
90 x 200 cm
Rugdeel verstelling
icon-yes-circle-fill
Voetdeel verstelling
icon-yes-circle-fill
Elektrische hoogteverstelling
icon-yes-circle-fill
Minimale hoogte lattenbodem
47 cm
Maximale hoogte lattenbodem
90 cm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Mühle Hooglaag bed Mobilia Cura E
MühleHooglaag bed Mobilia Cura E

Het Mobilia Cura E hooglaag bed is...

Het Mobilia Cura E hoog...

Deliverytime

Op voorraad
€7.990,00 Incl. BTW
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »