Meedenkend en servicegericht
Deskundig en gratis advies
Direct contact met specialist
Webshop KeurmerkKlantenservice
0
0
Meedenkend en servicegericht
Deskundig en gratis advies
Direct contact met specialist

Door Arnoud

Traplift van Handicare

Wanneer het traplopen moeilijker gaat, bijvoorbeeld doordat het meer energie kost dan vroeger en/of dat het niet meer veilig is voor u terwijl u wel graag in uw eigen huis wilt blijven wonen. Garanderen wij u vanuit Handicare dat er altijd een passende traplift oplossing is.

Zonfo is partner van Handicare Trapliften

Handicare is de enige in Nederland gevestigde fabrikant die voor elke trap diverse oplossingen kan bieden. Ongeacht welke trap u heeft en/of welk budget u heeft, Handicare biedt een traplift op maat, aangepast aan uw wensen en eisen. 

U heeft door het uitgebreide assortiment van Handicare genoeg keuze voor zowel trappen met een bocht als trappen die recht zijn. Of u nu een volledig gepersonaliseerde nieuwe traplift wilt tot een occasion, alles is mogelijk. Het is ook mogelijk om een traplift te huren.

Overgaan tot de aanschaf van een traplift

Een traplift is geen product of aanpassing die u elke dag of vaak in uw leven aanschaft, vaak is dit slechts één keer in uw leven. De adviseurs van Handicare geven u graag passend advies voor welke aanpassing het beste is in uw situatie. Hiervoor komt de adviseur vrijblijvend bij u thuis om u uitgebreid te informeren over de verschillende oplossingen die geboden kunnen worden.

Gegarandeerd de beste prijs

Uiteraard wilt u naast een goed advies er ook zeker van zijn dat u de prijs betaald die de traplift waard is. Handicare garandeert daarom altijd de Beste Prijs voor uw situatie. Om een exacte prijs te kunnen geven, is het nodig om uw specifieke trap en situatie te beoordelen. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak met de Traplift expert van Handicare.

 

Waarom u kiest voor een Handicare Traplift:

  • Beste prijs gegarandeerd
  • Advies passend voor uw situatie
  • Grootste assortiment trapliften
  • Voor elke trap een oplossing
  • Levertijd van slechts één week
  • Uitstekende service en garantie
  • De enige traplift fabrikant met het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen
  • ISO-14001 en ISO-9001 gecertificeerd

 

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »